Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Μια ωραία πεταλούδα!!!

Αγαπημένα μας παιδιά να έχουμε μια πολύ καλή εβδομάδα!!! Κι ενώ ήμαστε σε αναμονή για να δούμε αν θα επιστρέψουμε στα σχολεία μας, εμείς συνεχίζουμε κανονικά τις αναρτήσεις μας ώστε να ερχόμαστε έστω και από εδώ λίγο κοντά...

Ετοιμάσαμε για σήμερα μία διαδραστική εικόνα με θέμα την πεταλούδα, για την οποία μιλήσαμε λίγο και στο μάθημα που κάναμε! Πάνω στην εικόνα αυτή υπάρχουν διάφορα κουμπάκια τα οποία αν τα πατήσετε σας εμφανίζουν διάφορες πληροφορίες αλλά και κάποια παιχνιδάκια που ετοιμάσαμε για εσάς!



 


Ελπίζουμε να σας άρεσαν όλα αυτά που είδατε!!! Τώρα θα θέλαμε να σκεφτείτε με αυτά τα υλικά που έχετε στο σπίτι σας, πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να φτιάξετε μια πεταλούδα! Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι, καλαμάκια, μανταλάκια, φίλτρο του καφέ, ρολό από χαρτί υγείας, μαρκαδόρους, δαχτυλομπογιές και πάρα πολλά άλλα! Παρακάτω θα σας δείξουμε μερικές ιδέες από το ίντερνετ! Θα μας έδινε μεγάλη χαρά να τα φτιάξετε και να μας τα δείξετε την Τετάρτη που έχουμε το επόμενο μας μάθημα!!! Αν βάλετε τη φαντασία σας ήμαστε σίγουρες πως θα φτιάξετε εκπληκτικά πράγματα!!!


Οι παρακάτω εικόνες είναι από το Pinterest...








Μπορείτε κι εσείς να σκεφτείτε πολλές ακόμα ιδέες και ανάλογα με τα υλικά που έχετε στο σπίτι σας να δημιουργήσετε πολύ όμορφες πεταλούδες! Κι εδώ τελειώσαμε με τη σημερινή μας ανάρτηση! Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλούμε γλυκά γλυκά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου