Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Οι δημιουργίες των παιδιών...μέρος β' !!!

Τη σημερινή μας ανάρτηση θα την ξεκινήσουμε με φωτογραφίες που μας στείλατε από τις δημιουργίες και τα παιχνίδια που κάνετε με τα παιδιά στο σπίτι!



Μαρία












Νικόλας











Στέλιος





Αποστολία












Θωμάς 



Ιλαρίων








Μαριλένα


Νίκη





Αυτά τα έργα λάβαμε μέχρι και σήμερα!!!Είναι όλα πανέμορφα και χαιρόμαστε πολύ που ασχολείστε με διάφορα πράγματα και δημιουργείτε καταπληκτικές κατασκευές αλλά και ασχολείστε με δημιουργικά παιχνίδια!!! 

Θα θέλαμε να σας παραπέμψουμε σε ένα βιβλίο το οποίο μας έχει στείλει ως υλικό η HELMEPA, η οποία συνεχίζει και μας στηρίζει και μας εμπλουτίζει με υλικό πολύ συχνά. Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στα ελληνικά το Covibook, ένα e-book της Ιταλίδας συγγραφέα παιδικών βιβλίων Manuela Molina που χρησιμοποιεί απλό λεξιλόγιο και όμορφη εικονογράφηση ώστε να γίνει πιο κατανοητό το ζήτημα του κορονοϊού κυρίως από παιδιά ως 7 ετών. Όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να το εκτυπώσει διότι έχει μέσα κάποιες απλές ασκησούλες που μπορεί να κάνει το παιδί!

Δεν αποτελεί επιστημονική μελέτη, αλλά μέσα από τις 12 σελίδες του έχει σαν στόχο να καθησυχάσει τα παιδιά και να εξηγήσει με απλά λόγια:
-          τον τρόπο μετάδοσης του ιού,
-          τα συνήθη συμπτώματα και
-          τα μέτρα προστασίας που οφείλουμε όλοι να πάρουμε.
  
Σε λίγη ώρα θα ανεβάσουμε την πασχαλινή μας ανάρτηση οπότε να παρακολουθείτε το ιστολόγιο μας!!!Σας φιλάμε γλυκά μας παιδάκια!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου